[ONLINE KURSUS]

Nemme naturlige løsninger

Online forløb – til dig der vil hjælpe dine børn og dig selv med hverdagsproblemer som ondt i maven, muskelspændinger, skrabte knæ og snue.

Trin for trin-guide til at skabe dine egne effektive mediciner og en naturlige hverdag uden kemisk fremstillet medicin.

Kittet, der gør din køkkenhylde til et effektivt medicinskab, er til dig der...

Dit DIY Husapotek er din insider-guide til din krydderihylde!

[Engelsk: Do It Yourself // Gør-det-selv]

Hej, jeg hedder Katrine

Jeg har altid elsket planterne og naturen, og at være ude i al slags vejr året rundt.

Som ung havde jeg en spiseforstyrrelse, som fyldte en stor del af min hverdag. Konsekvensen var en lang række følgeproblemer som muskelsmerter, hovedpine, menstruationssmerter og selvfølgelig, fordøjelsesproblemer. Der fulgte også en række psykiske udfordringer, som om muligt, var endnu sværere at tage hånd om. Så, jeg ved præcis hvordan det er at stå med en krop og et sind, som ikke trives. Og jeg ved præcis hvad det betyder at putte medicin i sådan en krop. Derfor bruger jeg planter i stedet for.

I de samme år var min mor syg med kræft, og jeg ved derfor også, hvor vigtigt det er, at kunne hjælpe vores nærmeste med selv helt små ting. 

Jeg henter min viden om planterne og naturen i en velfunderet naturvidenskabelig baggrund som biolog og naturopat i biologisk medicin. Jeg krydrer min viden med det bedste fra især den vestlige herbalisme. Min vigtigste opgave er at skabe et produkt som kan fungerer for DIG i DIN hverdag. 

Du har prøvet at...

Finde naturlige løsninger på mavepine og hovedpine på nettet. Måske virker et par af dem kortvarigt, men det er ikke den helt store succes. 

Måske har du endda prøvet at tage nogle virkelig ækle urter og få det meget værre? Eller også oplever du at du tager urter som burde (!) virke, men der sker ikke en hujende fis?

Men du er ikke typen der bare vil acceptere at det ikke virker. Men du kan snart ikke se andre muligheder…

Du har læst om urterne

Og tænkt at det her, det virker! Men hvorfor virker det så ikke for mig? Det er gammel viden, det har været den eneste slags medicin, man har haft, indtil for ganske få år siden.

Hvad gør jeg galt?  Hvorfor er det så uoverskueligt? Og hvor får jeg fat i de planter henne? Kan børn egentlig tåle dem? Hvilke informationer kan jeg stole på, når jeg søger på nettet?  

Og nu er du helt lost

For, hvordan skal du nogensinde komme videre? Du shopper rundt på Pinterest i tilfældig rækkefølge indtil du falder over noget der måske (forhåbentlig) kan lindrer din hovedpine lidt. Uden mål og med, prøver du det af, men bliver ikke rigtig klogere, lærer ikke rigtig noget og ender med en panodil (igen). 

Derfor har planterne ikke virket for dig

Planternes verden er kompleks, stor og fantastisk. 

Den er derfor også nem at fare vild i. Det du har prøvet indtil nu, har måske ikke virker af nogle helt simple årsager: Du har brugt den forkerte dosering, du har ikke brugt planter der var potente nok, eller du har brugt planter, som ikke var de helt rigtige til dig eller din udfordring. 

Så, måske er det helt rigtigt at pebermynte te kan lindre en mavepine. Det fortæller videnskaben at den kan. Men den viden skal selvfølgelig tilpasses dig! 

Du skal vide hvilken mavepine du har, og om den kan lindres med pebermynte.

Du skal vide hvilken dosering du skal bruge når du brygger teen, og du skal vide hvilken teknik du skal bruge. Og så skal du selvfølgelig sørger for at bruge urter af høj kvalitet! 

Når du læser om urternes virkning på nettet, i bøger eller selv her på siden, så bruger du kun hovedet. Du tænker dig frem til løsninger og resultater. Det er fint, til en hvis grænse. Men nu skal du ned i kroppen. Du skal mærke virkningen på din egen krop. Du skal kunne stole på din mavefornemmelse, og du skal lære at doserer urter til de virker, selv hvis de er knap så powerfulde, som man kunne ønske sig. 

Du skal altså tilpasse urterne og din medicin til dig selv, det skal skræddersyes til dig, til det passer perfekt. 

Du får

En grundig guide i brugen af planterne på PDF-filer. Om de er sikre at bruge, hvordan du doserer dem og ikke mindst hvordan du vælger planterne ud.

En årskalender der giver dig mulighed for at følge årets gang mens du laver produkterne i dit eget tempo.

Arbejdsark som du kan bruge til alle planter – også dem du har i haven, men som ikke er med her.

En række virkelig overskuelige plantemonografier, altså plantebeskrivelser. Du behøver ikke læse en masse sider, men kan gå direkte til stålet.

Du får også

MASSER af simple og hurtige opskrifter på blandt andet eliksirer, tinkturer, creme, the og også helt almindelige opskrifter, som du med fordel kan tilføje planterne til.

En guide til udvikling af din førstehjælpskasse, så du er klar til hverdagens udfordringer.

Alt materialet er dit for altid.

Dit kørekort til planternes virkning

Du giver dig selv en chance for at vælge krydderier til madlavningen med bevidsthed

Du har mulighed for at mindske forbruget af håndkøbsmedicin

Du slipper for at læse komplekse varedeklarationer på cremer til dine børn

Du kan lave opskrifterne sammen med dine børn

Du kan handle når der er en forkølelse eller influenza under optræk, og måske stoppe forløbet eller som minimum lindre symptomerne

Spare penge på tilfældige produkter med påstået virkning – du høster helt gratis i naturen

Bliver fri for luft i maven

Kan komme på toilettet med naturlige remedier frem for afføringsmidler

Din investering: 739,- kr

“Jeg føler mig langt mere sikker på at sanke og bruge urter”

Jeg fik lyst til lige at skrive og sige at jeg er så glad for kurset! Det er virkelig så smukt og gennemarbejdet, og hver gang jeg finder det frem, får jeg (endnu mere) lyst til at springe ud i naturen. Jeg føler mig langt mere sikker på at sanke og bruge urter, efter jeg har været så heldig at få adgang til materialet. Et stort tak for dit flotte arbejde 🙂
Nina Holk