Velkommen

Velkommen til på kurset ‘ Det hele, raske menneske – udnyt anatomi og fysiologi’. Vi glæder os rigtig meget til at følges med dig, ind i dette fascinerende univers!

Vi starter med at gennemgå anatomien og fysiologiens historie (kapitel 1).

Derefter ser vi på basis kemi. Dette er ikke en del af pensum – men det er væsentligt for forståelsen af resten af pensum.

Til sidst i modul 1 her gennemgår vi celler og væv (kapitel 2).

Vi vil derfor opfordre dig til at gennemgå modulet, også selvom første del ikke er eksamensstof – hvis stoffet er svært kan du altid vende tilbage og gennemgå det igen.

Når du bevæger dig ind i kroppens univers, så giv dig selv tid til at absorbere alle de nye fagtermer. Det er som at lære et helt nyt sprog, og for mange kan de første par moduler være ret krævende. Det bliver dog lettere 🙂

I dette introduktionsmodul finder du al praktisk information.

Bøgerne vi bruger til anatomi og fysiologi er ‘Anatomi og fysiologi på en anden måde 1’ og ‘Anatomi og fysiologi på en anden måde 2’ af Kjeld Bruun-Jensen. Hvis ikke du allerede har dem, så opfordres du til at få fat i dem snarest.

Du finder også en undervisningsplan, pensumoversigt, eksamensbank og eksamensbeskrivelser.

Har du lyst til at deltage i facebook-gruppen finder du linket her.

Informationen her, er til enhver tid den gældende. Ændres der i pensum, eksamen eller undervisningsplaner, modtager du en mail om ændringerne.

I hver lektion finder du selve lektionen, samt en fane med materialer du kan downloade, som hører til den pågældende lektion. I Lektion 1 i hvert modul finder du desuden et resumé af det pågældende modul . Nogle få lektioner ud over dette har yderligere et resume. Det gør sig fx gældende for Celler og Væv, fordi det er store og omfattende emner. I lektion 1 i alle moduler finder du også en PDF-fil med de samlede slides til hvert modul. Så behøver du ikke downloade filerne du finder sammen med den enkelte video.

Den næst-sidste lektion i hvert modul er en afleveringsopgave. Den laver du som beskrevet og sender ind til rettelse derefter. Videoen her uddyber hvordan du indsender dine opgaver, og hvordan du ser resultatet:

Den sidste lektion i hvert modul er din bonus-lektion. Det er ikke eksamenstof, men ment som en hjælp til at få anatomien og fysiologien omsat til brug i hverdagen. Det er naturligvis helt frivilligt om du ønsker at arbejde med bonus-lektionerne.

Har du nogen som helst problemer undervejs, har du brug for støtte, råd eller vejledning, så er vi her for at hjælpe dig.

Skriv en mail til hello@solrose.dk, og du får svar snarest muligt. Typisk vil du få svar inden for en hverdag, men der kan gå op til 5 hverdage, helligdage og skoleferier undtaget.

Rigtig god fornøjelse med kurset 🙂