[Online kursus]

Naturlige remedier til forkølelse og influenza

Vil du slippe for forkølelse og influenza?

Den der kildren i halsen. Du kender den godt, ikke? Det kommer altid (!) lige når du har allermest travlt. Den uge med flest deadlines, vigtige møder og hvad ved jeg. Sådan er det i hvert fald her. Det er sååååå irriterende. Jo, du ved formentlig ligesom jeg, at du burde have sovet mere, spist bedre, planlagt tiden bedre og who knows what, men sådan er virkeligheden bare aldrig, vel? 

Vi kan altid vide en masse ting om, hvad vi bør gøre, og det er jo fint nok. Hvis din kalender og dit familieliv ligner mit, bare en lille smule, ja, så er virkeligheden bare den, at der tit er proppet for meget ind, på for lidt plads. Det betyder at kroppen siger fra, og det er for så vidt godt nok. Nogen gange er det bare nødvendigt at det er sådan. Derfor har jeg udviklet kurset her. 

Til dig der har en travl hverdag, med deadlines, møder, daginstitutioner, fødselsdage og hvad ellers vores moderne livsstil byder os. 

En chance for at handle med omsorg på hverdagens udfordringer. 

Det kan du nu...

Med kurset her i hånden får du mulighed for at handle på dit eget og din families helbred. Går du til lægen med en influenza vil beskeden være, at der intet er at gøre, intet der kan lindre, du kan bare vente på at det går over. 

Jeg vil vove den påstand, at det er meget forkert. Du kan gøre en hel masse. Jeg lærer dig hvad og hvordan du gør det. 

Du vil komme ud med magten til at handle på en forkølelse i det sekund du opdager den der kildren i halsen (eller hvad du nu oplever som første tegn på en forkølelse). Jeg lærer dig hvordan du bedst forebygger vinterens forkølelser, hvilke symptomer du kan opleve, hvis du alligevel bliver syg, og hvordan du skal håndtere de specifikke situationer. 

Du får 20 plantemonografier – beskrivelser af de enkelte planter som du kan bruge til styrke kroppen med. Beskrivelsen fortæller blandt andet hvad planten er god til, hvordan du kan tilberede den og indtage den, i hvilken dosering du kan forvente at få brug for den og meget mere. Samtidig er der en lang række opskrifter, som kan få dig i gang med at lære planterne at kende og give dig en chance for at komme igennem vinteren med så få sygedage som overhovedet muligt. 

Du har mulighed for at kommenterer på de enkelte lektioner undervejs – og du er garanteret svar på ethvert spørgsmål. 

FOREBYGGELSE

Den bedste måde at undgå forkølelse og influenza på, er ved at forebygge det. Kurset her forbereder dig på vintersæsonen.

MONOGRAFIER

Du får 20 plantemonografier, detaljer om alle de planter du kan få gavn af, hvad enten du vil forebygge eller behandle en forkølelse.

SYMPTOMER

Snot, hoste, slim, hovedpine. Vi ser på de forskellige symptomer, hvordan du lindrer og støtter din krop bedst i de forskellige situationer.

OPSKRIFTER

Kurset indeholder en lang række opskrifter som hjælper dig med at bruge urterne i din hverdag og samtidig øger dit kendskab til dem.

ANDRE KURSISTER SIGER:

"Jeg har en baby på 7 mdr, og jeg følte mig så magtesløs når han var snottet. Nu ved jeg hvad jeg skal gøre! TAK!"
PERNILLE PETERSEN
"Tusind tusind tak for et dejligt forløb, det har været en gave og jeg gør det gerne igen."
MARIE HOLM
"Fra at have utallige forkølelser vinteren over har vi nu kun optræk til en enkelt eller to - sikke en forskel!"
LONE ANDERSEN
"Der er blevet sat fokus på, at der er en grund til at jeg har det som jeg har det"
RIKKE SINDAL

ER KURSET NOGET FOR DIG?

Har du og din familie tendens til enten forkølelse eller influenza gentagne gange i løbet af vinteren? Så er du ikke alene. Mange er ramt af enten forkølelse eller influenza en eller flere gange hver vinter. Den generelle holdning er, at det er der ikke noget at gøre ved. 

Det passer heldigvis ikke. Der er noget du kan gøre – masser faktisk! 

‘Naturlige remedier til forkølelse og influenza’ er et online kursus, der forbereder dig på vintersæsonen. Du lærer hvad du kan gøre ved en helt almindelig forkølelse og hvorfor du faktisk kan gøre både noget godt og noget skidt når du er ved at blive forkølet. 

Kurset fokuserer på naturlige remedier, i høj grad planter, som du enten kan finde i din egen have eller købe, enten frisk eller tørret. Nogle af de planter vi kigger på er hyldebær, ingefær, hvidløg, timian og salvie. Mange har du måske allerede i dit køkken i forvejen. Hvis ikke indeholder kurset en ressourceguide til dig, så du let kan få fingrene i dem. 

Du lærer hvordan du kan bruge planterne, i hvilken dosering der gavner dig og hvordan du tilbereder dem. Du får desuden et helt særligt børne-modul med fokus på opskrifter som børn elsker. Du bliver helt sikker på hvordan du skal dosere urter til små størrelse, og også hvad du gør når urterne smager grimt! 

KURSET ER NOGET FOR DIG DER:

Pris 1.250,-

FOR UBEGRÆNSET ADGANG

  • FRI ADGANG TIL ALT MATERIALET
  • 11 VIDEO-LEKTIONER
  • 20 PLANTEMONOGRAFIER
  • MASSER AF OPSKRIFTER
  • BONUS-MODUL: NÅR DIT BARN BLIVER SYG
  • SUPPORT UNDERVEJS

Kurset er tilrettelagt af Katrine Ydegaard, som har knap 10 års erfaring med naturlig behandling af hverdagsproblematikker hos de helt almindelige danskere.

Katrine Ydegaard er ekspert i urternes virkning på mennesket ud fra en holistisk vinkel. Hun har en baggrund som biolog og naturopath i biologisk medicin, og formår at koble den gamle vestlige herbalisme sammen med vores moderne videnskab. Resultatet bliver til enkle produkter der kan bruges direkte og helt lavpraktisk i den travle hverdag med småbørn, fuldtidsjob og hvad der ellers følger med i et moderne liv.   

På vegne af kunder i alverdens forskellige helbredssituationer, har hun formået at skabe resultater med urterne som base i behandlingen. Alt fra almindeligt fordøjelsesbesvær, allergier, fødevaresensitivitet og vægttab er blevet mindsket og i mange tilfælde helt forsvundet i arbejdet med planterne.