[Mini Masterclass]

Sådan forvandler du ukrudt til medicin

3 vilde urter du kan høste året rundt

Lær hvordan du laver din egen plantemedicin med denne Mini Masterclass i 4 moduler. Du får først en introduktion til plantemedicin, og de resterende tre moduler handler om hver sin plante, hvordan du får fingrene i den og hvad du så stiller op med den derefter. 

Brændenælde

Naturen vitaminpille, som hjælper dig med at tøjle allergier, støtter udrensningsorganerne og giver dig mere energi.

Mælkebøtte

Gaven i din have som støtter og nærer både nyre og lever, levere masser af næringsstoffer og et højere humør.

Fyrretræ

Vinterens C-vitamin tilskud, humør-booster og fantastisk i førstehjælpskassen til sårheling og til at fjerne splinter med.

Inspiration fra mini masterclass

"Jeg føler mig langt mere sikker på at sanke og bruge urter"
Nina Holk
“Fantastisk indføring i planternes verden. Jeg er vild med det!"
Emma Lauritzen

Kom med på mini MASTERCLASS

Det koster ikke en krone >>>

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet fra Nordic Wildcrafting Academy. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Vi passer godt på dit privatliv, og tager din tillid til os alvorligt. 

[INDHOLD]

Udforsk en helt ny verden

En verden hvor planterne er dine venner. En verden hvor du selv har magten til at lindre symptomer i hverdagen, støtte og nære din krop med kraft, power og nærvær. 

Du får 4 moduler, som indeholder en introduktion til plantemedicin, og en introduktion til 3 almindelige planter, som kan findes i de fleste villa-haver, skovbryn, markveje eller andre steder, hvor du færdes i din hverdag.

PLANTEMEDICIN

En introduktion til plantemedicin, det du skal vide om dosering, plantemonografier og en gennemgang af de basale metoder til fremstilling af plantemedicin hjemme i dit eget køkken.
DEL 1

BRÆNDENÆLDE

Naturens vitaminpille. Indeholder næringsstoffer som blandt andet holder knoglerne sunde og raske. Forebygger allergi, reducere menstruationssmerter, støtter prostata-sundhed og øger energiniveauet dagen igennem.
DEL 2

MÆLKEBØTTE

Bladene er næringsrige, støtter din fordøjelse og virker vanddrivende. Rødderne nærer særligt leveren. Blomsterne er gode for sundheden i øjnene.
DEL 3

FYRRETRÆ

Nålene er meget C-vitamin-holdige, og styrker modstandskraften mod forkølelse og influenza. Hapiksen er sårhelene og nyttig når du skal trække en splint ud.
DEL 4

Hej, jeg er Katrine. Jeg hjælper husmødre, travle mødre og naturinteresserede med at forstå planternes virkning på kroppen. 

Jeg underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære, jeg er biolog, naturopat i biologisk medicin og herbalist. Jeg blev uddannet zoneterapeut for 10 år siden, og har siden da udviklet en stor viden om, hvordan mennesket, kroppen og naturen spiller sammen i en stor enhed. 

Derfor lærer jeg i dag andre at bruge planternes naturlige egenskaber med den viden sanserne kan give os, suppleret med videnskab. Jeg tror på at alle kan lære at drage omsorg for sin egen krop, på en givende måde med planterne som kærlig medhjælper. 

Jeg glæder mig til at lære dig hvordan planterne kan lindre, hele og løfte både krop, sind og sjæl. 

Naturopat Katrine Ydegaard