[ONLINE MINI-KURSUS]

Green Connections

Har du prøvet, hvordan det er at gå glip af en årstid? At opleve, at tiden er gået. Du nåede ikke at lave en snemand, du så ikke de første påskeliljer, du kom aldrig ud til stranden og bade og du missede efterårsfarverne i skoven?

Hvordan ville det føles at have en hverdag, hvor du kan mærke dig selv hele dagen? Hvor du kan mærke hvad du har lyst til, hvornår du har lyst til det, hvad du mener og hvad du føler? Uden besvær?

Er du et hule-menneske?

Forestil dig et hule-menneske. En, der lever i et jæger-samler-samfund. Har sin plads i naturen, kender den og er glad for den. Dette menneske er ude hver dag. Og forstår at bruge, værdisætte og glædes over naturen. Også uden at det foregår særlig bevidst. Det kommer til udtryk ved en naturlig glæde over at leve.

Den glæde, har du den tilgængelig i dit liv i dag? Oplever du den hver dag? Det er en glæde, der er tilgængelig, når du har kontakt med naturen og er til stede i den. Måske er dit liv skruet sådan sammen, at du ikke har mulighed for at bruge flere timer udenfor hver dag. Det behøver ikke at være en forhindring. 

Har du tænkt på, at de planter du har indenfor også kan styrke din relation til naturen?  

En plante kan heale dig dybt, omsorgsfuldt og enkelt. Du skal blot give den lidt af din tid. 

Mini-kurset er for dig der...

Kurset er for dig der:

  • Trænger til at få øje på årstiderne
  • Føler at tiden går alt for hurtigt
  • Mangler glæde i dit liv
  • Har mange lyse barndomsminder udenfor – og bruger de fleste dage i dit liv indenfor
  • Ville ønske du havde mulighed for at komme ud hver dag
  • Føler dig draget mod planter og natur, uden helt at kunne sætte fingeren på, hvad det drejer sig om
  • Føler et særligt forhold med planter
  • ‘Mangler’ noget i din hverdag

Kan du krydse bare tre punkter af på listen er kurset noget for dig. 

"Look deep into nature and then you will understand everything better"

Albert Einstein

Kurset guider dig kærligt ind til din glemte kontakt med naturen

Mini-kurset består af nogle få lydfiler med tilhørende opgaver som i løbet af 10 dage hjælper dig med at skabe kontakt med en selvvalgt plante. Du får adgang til et lukket online forum, hvor al materiale kan downloades. 

Jeg guider dig igennem valget af din helt særlig plante, som skal hjælpe dig undervejs. Herefter skal du være sammen med den hver dag for at lære den at kende. Du bestemmer rammerne. 

Målet er at genoprette din relation til naturen. Vi har alle haft forbindelsen som børn, og undervejs mod voksenlivet har vi glemt den. Det betyder at den blot skal vækkes. 

Materialet er dit for altid, og du kan bruge det når du har behov for det. 

Din relation til naturen

Din relation til naturen er helt afgørende for, hvordan dit liv ser ud i dag. Tænk på alle oprindelige folkefærd – de har alle en dyb kontakt til naturen omkring dem. De udstråler livsglæde og nærvær. 

Dig og din plante

Du skal vælge en plante og blive venner med den. Det kan være en potteplante eller en busk i din have. Undervejs udvikler du din relation til planten så den kan hjælpe dig, heale dig og guide dig, hvis du spørger den. 

Planter er de mest rummelige, kærlige og fredelige væsner her på jorden. De kræver intet af dig, men rummer dig med alt, hvad der er. 

Lær din plante at kende

At lære din plante at kende, er som at få en ny bedste ven. Det kræver at du bruger tid sammen med den, ellers kan du ikke lære den at kende. Jo mere tid du bruger sammen, jo stærkere bliver jeres relation og jo nemmere kan planten hjælpe dig med at genskabe din kontakt med naturen.

Planter er de mest rummelige, kærlige og fredelige væsner her på jorden.

Start med det samme!

Kurset løber over 10 dage, og du får adgang til alt materiale så snart din betaling er gået igennem.

Kurset indeholder ikke den plante du skal bruge, men indeholder en guide til hvordan du vælger den. Du kan købe en, eller du kan vælge en i din have eller dit nærområde. 

Pris

Mini-kursus:    Kr. 99 ,-

Start med det samme!

Kurset er tilrettelagt af Katrine Ydegaard, som har knap 10 års erfaring med naturlig behandling af hverdagsproblematikker hos helt almindelige danskere.

Katrine Ydegaard er ekspert i urternes virkning på mennesket ud fra en holistisk vinkel. Hun har en baggrund som biolog og naturopath i biologisk medicin, og formår at koble spiritualitet og den gamle vestlige herbalisme sammen med vores moderne videnskab. Resultatet bliver til enkle produkter der kan bruges direkte og helt lavpraktisk i den travle hverdag med småbørn, fuldtidsjob og hvad der ellers følger med i et moderne liv. 

Katrines ekspertise-område er stress, vægttab og fordøjelsesbesvær. Hun har hun formået at skabe resultater med urterne som base i behandlingen, for mange kunder, med problemer inden for disse specifikke områder.