Notice: Funktionen WP_Scripts::localize blev kaldt forkert. Parameteren $l10n skal være en array. For at sende vilkårlige data til scripts, brug i stedet wp_add_inline_script() funktionen. Se venligst Fejlfinding i WordPress for mere information. (denne meddelelse blev tilføjet i version 5.7.0). in /customers/c/d/9/nordicwildcrafting.com/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078

Find din Stofskiftetype!

Når du tager testen her, er det vigtigt at du tager udgangspunkt i dig selv. Altså hvad der FØLES godt, rigtigt og naturligt for dig, ikke hvad du tror er rigtigt eller sundt. Testen handler om at finde ud af hvordan din krop naturligt forbrænder forskellige næringsstoffer. Det er absolut ikke ens hos alle, og derfor kan du også opleve at generelle råd om hvad du bør spise i forskellige situationer, faktisk slet ikke passer til dig.

Testen fortæller dig hvordan du forbrænder de forskellige næringsstoffer, og giver dig dermed et hint om hvordan du kan justere dit næringsindtag til det der fungerer bedst og mest stabilt for din krop.